Amazon sunt tare amuzanti.

Submit to reddit

Anul trecut m-am impiedicat de niste puncte ale sotiei de la orange. “Vrei telefon nou? Nu ca e bun asta.” Brici zic. Astept o zi cu canicula si cumpar un Kindle 4 non touch. Ce sa vezi, varianta cu reclame – “special offers” cum zic ei. Nu cred ca zicea asta undeva la portocalii pe site, da’ sincer nici nu m-am uitat  foarte atent.
Nu ma deranjeaza zic, poate o fi ceva interesant. Si au fost. Ceva telefoane pe ATT si Sprint – la care am zis pas – dar au fost si ceva carti. Iaca vine si ziua cand una e interesanta: This offer is not available in your country. Bravo patratel! Cand imi vindeai htc nustiucare pe Sprint nu ai stiut unde zac. Nu-i bai, o mai fi si alta. Si au fost, dar toate au zis la fel: “Nu te-ai nascut in locul potrivit” vorba cantecului.
In alta zi, eu baiat cinstit gasesc ca poti plati ceva si sa nu mai vezi reclame. Pun mana pe card si ce sa vezi, ia optiunea de unde nu-i. A trecut ceva timp, ca am tot amanat sa scriu asta, dar din cate imi amintesc tot locul de bastina fu problema.
Asa ca azi mi-a sarit tandara si am facut doua chestii marete:

1. Am pus mana pe USBnet, putty, vi, ENABLE_DIAGS si tot tacamul si pa pa reclame, hello ecran cu vreme si calendarul pe azi. Inspiratie de aici.
2. Am scris articolul asta, ca poate va sare si voua tandara.

Pe scurt, traiasca StoryBundle si HumbleBundle ca mai clatesc si eu constiinta, altfel vreau sa dau bani si mi se raspunde “stai jos! 4”

Nu ca ma astept la raspuns dar:
– de ce naiba vindeti pe canale oficiale(orange) kindle special offers in tari fara special offers?
– cand realizeaza idiotii de publishers (si producatorii de muzica si filme daca tot suntem aici) ca secolul XIX a trecut si ca daca tot le place globalizarea la reclame si consum sa le placa si la distributie. Ca daca strangi pumnul iti scapa toate printre degete. Nu de alta dar pirateria e la un click distanta, fara limite geografice artificiale, fara drm, fara limitari tampite la deviceuri si e al naibii de greu sa nu te lasi tentat cand stai cu banu’ in mana si te pleznesc peste nas.