Canon Cashback 8

Submit to reddit

4590

Iote ca a ajuns moda si la noi. Daca nu stiti ce inseamna Cashback asta e simplu: produsele Canon au reducere, dar nu o primiti cand le cumparati, trebuie sa o cereti inapoi. Pe ce se bazeaza mecanismul cashback? Banuiala mea este ca pe faputl ca nu toata lumea va sti / se va obosi sa obtina banii respectivi inapoi. Avantajul pentru cei care o fac este ca de obicei Cashback-ul este mai consistent decat o reducere (producatorul isi permite o reducere mai mare tocmai pentru ca probabil nu toti o vor cere). Prin alte tari se practica demult acest sistem, la noi vad ca a aparut mai recent.

Deci, daca v-ati saturat de multele promotii si concursuri Nikon si le priviti cu ceva invidie deoarece Canon sunt mai zgarciti bucurati-va: Canon ofera reduceri “cashback” intre 200-1000 ron inapoi, in functie de produsul cumparat.

Cum procedati?

Cumperi orice produs Canon (obiective, blituri, DSLR si seria Powershot) si primesti o suma cuprinsa intre 200-1000 ron inapoi, in functie de produsul cumparat. Unde? AICI

Pentru a primi bani inapoi, trebuie sa va inscrieti pe aiasta pagina https://canon-romania-winter.sales-promotions.com/?country_promotion=22&lng=ro , si bagati acolo toateinformatiile cerute. (descoperiti aici a doua smecherie, nu doar vanzatorul ci si producatorul obtine astfel datele voastre)

Ce sa mai tineti minte daca va tenteaza:

  1. Inregistrarea se face pe site-ul Canon Romania pana pe 14 februarie 2014, dar nu mai tarziu! (nu fiti lenesi!)
  2. Pentru fiecare produs Canon achizitionat, se inregistreaza o solicitare distincta.(poate uitati unul si Canon plateste mai putin)
  3. Suma respectiva de bani este virata in contul clientului doar de catre Canon, nu de F64 (cum spuneam asta functioneaze Cashback)
  4. Banii se primesc in termen de 28 de zile de la primirea solicitarii (adica mai tine Canon un pic de ei sa-si scoata parleala, de aceea reducerile Cashback sunt mai mari).
  5. Solicitarile facute de companii, firme sau persoane individuale care cumpara în cantitate mare (peste 10 produse) nu se vor putea inscrie la aceasta promotie (cu alte cuvinte daca faci bisnita, gray market si alte porcarii de genul acesta nu o sa-ti iasa 🙂 )