Sa scriu si de bine

Submit to reddit

Atitudinea generala pe forumuri si bloguri este de obicei negativa. De ce? Parerea mea pentru ca prea putini fac efortul sa zica de bine. Bat calea internetului doar cei ce vor sa-si spuna un of. Astfel orice firma o studiati veti gasi mai ales reviewuri negative.

De aceea eu m-am hotarat sa scriu si ceva de bine. Am comandat de Pasti un espresor tassimo de la emag, surpriza. Surpriza a fost si anume maxima, deoarece si sotia a avut exact aceeasi idee, si a comandat exact acelasi aparat. In urma unei deliberari democratice am hotarat sa-l pastram pe cel ales de ea (alta culoare).

Deja aveam emotii, retur, curier, mai vezi banii la primavara (ailalta primavara). Am dat click pe site ca vreau sa returnez, a sunat o tanti sa ma intrebe de starea lui (aici a fost simplu, dand cadourile deodata nici nu am mai desfacut cutia, nu stiu cat de usor merge daca e desfacut pachetul), i-am spus ce si cum, a ras si a doua zi a venit curierul dupa ele. Asta era marti; nu am platit nici curierul, desi asta inteleg este o promotie ce se va incheia.

Pe vineri asa au venit banii in cont. Inca sunt in stare de soc.

P.S. nu ma pune nimeni sa scriu asta, nu iau bani de la emag pentru postul asta (exceptie facand linkurile de afiliere de pe tot site-ul)