Mini-review casti in-ear AKG Y16A

Submit to reddit
Mi-au decedat castile de la telefon (au tinut exact un an) asa ca a fost timpul sa ma uit dupa altele. Dintr-un motiv misterios nici una din castile in ear cu cauciuc nu imi stau in urechi. Am incercat destule modele si toate marimile de cauciuc, tot nu stau bine. Asa ca m-am bucurat foarte tare cand am gasit o pereche de casti in-ear clasice, fara rubbery-shit. Sunt facute de renumita firma AKG seamana cu AEG asa ca prima impresie a fost ca am auzit de ele desi de fapt e primul contact cu aceasta firma.
Constructia castilor este de calitate, peste difuzoare este un mesh metalic si au o deschidere metalica si in spate. In pachet au si ceva buretei, eu inca nu i-am testat. Chestiunea in care se ascunde microfonul este urata si patratoasa. Cablul pare destul de subtire si nu imi prezinta incredere, mufa in schimb pare solida. Nu au control de volum, dar butonul si microfonul functioneaza ok pe Samsungul meu. Sunetul este bun, mai bun decat cele stock samsung de la S5 si ce imi place e ca sunt deschise, adica nu te izoleaza complet de lumea inconjuratoare.
Update: am renuntat la inelul de cauciuc de peste casca si am pus in schimb buretii, sunt foarte foooarte confortabile acum, si parca se aud si mai bine.
In pachet vin castile, ceva hartii cu instructiuni bune de pus in acvariu la hamster daca aveti si o mini husa de piele falsa ce se inchide neasteptat de bine si ingenios cu ceva arc metalic.
Y15 sunt identice doar ca nu au microfon, au in schimb control de volum. La ce pret au (pretul a fost de 125 lei) mi se par foarte, foarte bune – impresia mea, evident subiectiva, este ca ating aceleasi performante cu Sennheiser aproape dublu ca pret.
Le-am cumparat de la emag, AICI.

Pozele sunt saltate cu obraznicie de pe site-ul producatorului.